ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σεφτέ» ο Σίλντεφελντ στο πρωτάθλημα

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ για τη Σούπερ Λιγκ, στο χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό, στην ήττα των «πράσινων» με 2-1.

«Σεφτέ» ο Σίλντεφελντ στο πρωτάθλημα

Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει σκοράρει δύο τέρματα στην καριέρα του στην Ελλάδα, με το πρώτο να το επιτυγχάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 2/6/2013, στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-1 (ίδιο σκορ με το χθεσινό…).

Ο «Σίφο» έχει σκοράρει άλλη μια φορά, για τον θεσμό του κυπέλλου ωστόσο, στο 2-1 επί του Εργοτέλη στη Λεωφόρο τον Σεπτέμβριο της σεζόν 2013-2014, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 89΄της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.