ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή με δεκατέσσερα μετάλλια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τεστ ετοιμότητας για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης στην ημερίδα «Τσετσέλεια 2015» που διοργανώθηκε από τον Γλάυκο στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Επιστροφή με δεκατέσσερα μετάλλια

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας είχαν τη δυνατότητα, εκτός από τα αγωνίσματά τους, να δοκιμάσουν τη συμμετοχή τους σε νέα αγωνίσματα πετυχαίνοντας ικανοποιητικούς χρόνους και επιστρέφοντας με δεκατέσσερα μετάλλια από τους αγώνες.

Η μεγάλη συμμετοχή της διοργάνωσης και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες ήταν το ζητούμενο για τους προπονητές της ομάδας που είδαν τους αθλητές τους να πλησιάζουν ή ακόμα και να βελτιώνουν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Αναλυτικά τα μετάλλια:

Χρυσά:  Εζατ Ελευθερία (100μ Πεταλούδα και 200μ Μικτή γυναικών) Κούτσουλας Σταμάτης (200μ Πρόσθιο και 200μ Μικτή παμπαίδων Β) Παπαδοπούλου Αργυρη (200μ Πρόσθιο γυναικών) Γκικόπουλος Σπύρος (50μ Πρόσθιο παμπαίδων Β)

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ασημένια: Εζατ Ελευθερία (50μ Πεταλούδα γυναικών) Γκικόπουλος Σπύρος (100μ Πεταλούδα παμπαίδων Β) Παπαδοπούλου Αργυρή (200μ Ελεύθερο γυναικών) Δρασίδου Μαρίλεια (100μ Πρόσθιο γυναικών)

Χάλκινα: Χαραλάμπου Νίκος (100μ Πεταλούδα ανδρών) Δρασίδου Μαρίλεια (200μ Πρόσθιο γυναικών) Αποστολάκος Γεώργιος (100μ Ύπτιο παίδων) Νικολαίδης Διονύσης (200μ Μικτή παμπαίδων Β)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.