ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στιβαχτής: «Πετυχημένη η χρονιά για μας»

Ο Κώστας Στιβαχτής μίλησε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι για τους «πράσινους» η χρονιά είναι πετυχημένη.

Στιβαχτής: «Πετυχημένη η χρονιά για μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελευταίο ημιτελικό: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς από την αρχή. Δεν ήμασταν ποτέ το φαβορί στη σειρά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο γινόταν τον ΠΑΟΚ, να του βάλουμε δύσκολα και γιατί όχι να περνάγαμε. Όλοι θέλαμε να πάμε στους τελικούς, δεν τα καταφέραμε όμως. αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και χρειάστηκε μεγάλη ψυχική δύναμη για να μπούμε στην τετράδα».

Για τη σεζόν: «Για εμάς η χρονιά είναι πετυχημένη. Και μόνο που φέραμε τόσο κόσμο εδώ για να στηρίξει τον ΠΑΟΚ δείχνει πόσο πολύ φοβόντουσαν τον Παναθηναϊκό, μετά και τις δυο νίκες που πήραμε, εδώ και στην Κυψέλη».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.