ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Να δούμε αν είμαστε ικανοί για το κάτι παραπάνω»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα και μένει να φανεί τώρα αν μπορεί να κάνει και ένα μεγαλύτερο.

Ιβάνοβιτς: «Να δούμε αν είμαστε ικανοί για το κάτι παραπάνω»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα έπαιξε τελειώς διαφορετικά σήμερα, λόγω και της πίστης που υπήρχε, αναφέρθηκε στην δύναμη της έδρας και ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι το ταβάνι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Απόψε πιστεύω ότι παίξαμε πολύ διαφορετικά από τ’ άλλα παιχνίδια. Πάνω απ΄ όλα σε νοητικό επίπεδο και στο πόσο πιστεύαμε σε εμάς. Δυσκολευτήκαμε πολύ ν’ αντιμετωπίσουμε το τραζίνσιον ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία ομάδα εξαιρετική σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Κάναμε ένα βήμα, να δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα βήμα πιο μεγάλο».

Για την αντίδραση της ομάδας και τη μείωση της σειράς: «Ενδεχομένως να είναι πολλά στοιχεία, η ομάδα παίζει από την αρχή καλύτερα εντός έδρας. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός… έπιασε ταβάνι στην φετινή Ευρωλίγκα: «Όχι, ειλικρινά όχι. Πιστεύω ότι μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στόχος είναι να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε-επιτέλους-ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος, ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως χάσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος. Όταν κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή, η πλάστιγγα μπορεί να κλίνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.