Λουκά, μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, το σχόλιό σου;

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ημασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πάθος και παίξαμε καλή άμυνα, αν και στο τέλος η ΤΣΣΚΑ μας έφτασε με συνεχόμενα καλάθια. Μην ξεχνάμε με ποια ομάδα παίζουμε. Μας μπήκαν και τα σουτ και όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για αν φτάσουμε στη νίκη και να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες εμφανίσεις στη Ρωσία. Προχωράμε για να κάνουμε το καθήκον μας και την Τετάρτη».

Πιστεύεις ότι στα προηγούμενα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ αδικήσατε τους εαυτούς σας;

«Σίγουρα δεν παλέψαμε όσο έπρεπε, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι. Το ΟΑΚΑ μας δίνει περισσότερη δύναμη. Με τον κόσμο μας είμαστε αλλιώς και αυτός ήταν που μας ώθησε στη νίκη».

Το γήπεδο είχε κόσμο, αλλά δεν ήταν κατάμεστο. Περιμένεις εσύ και οι συμπαίκτες σου την Τετάρτη ένα γεμάτο ΟΑΚΑ;

«Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν λογικό μετά από τις δυο εμφανίσεις μας στη Μόσχα να μη γεμίσει το γήπεδο. Όχι ότι ο κόσμος δεν ήταν αρκετός. Και μιλάμε για έναν κόσμο που μας έχει στηρίξει και θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει. Νομίζω ότι μετά τη νίκη μας και την εμφάνιση που κάναμε ο κόσμος θα έρθει και θα γεμίσει το γήπεδο. Τον χρειαζόμαστε».

Λουκά, ποιο ήταν η τελευταία σας σκέψη πριν μπείτε στο παρκέ, μια και μιλάμε για ένα παιχνίδι δίχως αύριο;

«Τι να σκεφτόμαστα; Ότι πρέπει να νικήσουμε τίποτε άλλο. Είχαμε πει ότι θα παλέψουμε το παιχνίδι και το κάναμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το ματς της Τετάρτης, στο οποίο θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό και το ίδιο πάθος. Αυτό θα είναι το σκεπτικό μας και πρέπει να τα καταφέρουμε. Ετσι πρέπει να παίξουμε και την Τετάρτη. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να ισοφαρίσουμε τη σειρά και μετά θα δείξει. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας».

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου