ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πενθεί το τμήμα πινγκ-πονγκ του «τριφυλλιού»

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού πενθεί από το πρωί της Κυριακής, αφού η Λένα Ράλλη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, πρωταθλήτρια του «τριφυλλιού» στην επιτραπέζια αντισφαίριση, έφυγε από τη ζωή.

Πενθεί το τμήμα πινγκ-πονγκ του «τριφυλλιού»

Η Λένα Ράλλη έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού ΑΟ και όχι μόνο. Η Λένα Ράλλη εγγράφηκε στον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του ’40, φτάνοντας άμεσα στην κατάκτηση τίτλων (’48, ’49, ’50), ενώ το ’52, ΄53 και ΄58 κατέκτησε άλλα τρία πανελλήνια πρωταθλήματα στο πινγκ-πονγκ.

Μαζί με τη Μαρία Λουκά αποτελούν τις δύο διασημότερες και κορυφαίες αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην «πράσινη» ιστορία.

Η κηδεία της Λένας Ράλλη θα γίνει την Τρίτη (22/4) στις 15:00 από τον Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ralli

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.