ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κιριλένκο: «Ο κόσμος του ΠΑΟ δυσκόλεψε το έργο μας»

Ο Αντρέι Κιριλένκο σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρωσίας, στάθηκε στον… 6ο παίκτη του Παναθηναϊκού, που δεν ήταν άλλος από τον κόσμο του.

Κιριλένκο: «Ο κόσμος του ΠΑΟ δυσκόλεψε το έργο μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «ΑΚ-47»:

«Είχα πει και πριν τον αγώνα πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα έδρας και το απέδειξε. Είναι προφανές πως το γήπεδο και η ατμόσφαιρα έπαιξαν το ρόλο τους στην ψυχολογία των αντιπάλων μας και αυτό φάνηκε στα ποσοστά τους στα τρίποντα. Ο Παναθηναϊκός άντλησε ενέργεια από τον κόσμο του, που ήταν σαν έκτος παίκτης του στο παρκέ. Όπως πάντα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη νίκη του».

Για τον αν η ατμόσφαιρα ήταν εχθρική:

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι άσχημο να βοηθά κανείς την ομάδα του; Στο τέλος, μπάσκετ παίζουμε. Αυτό το πράγμα δεν ενοχλεί καθόλου. Όταν παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο και χάνεται το ενδιαφέρον. Είναι γεγονός πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού δυσκόλεψε το έργο μας».

Όσο για το πώς έφτασε η ΤΣΣΚΑ να παλεύει στο φινάλε για τη νίκη και τελικά να τη χάνει, είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γουίμς, γιατί στην τέταρτη περίοδο αυτός ήταν που μας τράβηξε μέχρι την ισοφάριση, αλλά η τύχη στο τέλος ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς στην τελευταία επίθεση δεν είχαμε δικαίωμα για τάιμ άουτ για να κάνουμε μια σωστή επίθεση. Είχαμε πει να πετάξει ο Τεόντοσιτς την μπάλα στον Γουίμς, αλλά δεν πέτυχε. Ό,τι έγινε, έγινε, τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε την Τετάρτη για τη νίκη».

Για τη διαιτησία και το φάουλ του Ουίμς στον Παππά:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Αν ήταν φάουλ ή όχι δεν είμαι εγώ αυτός που θα το αποφασίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...