ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Προσπαθήσαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη»

Με τα τέσσερα τρίποντα που πέτυχε ο Αντώνης Φώτσης, συνέβαλε καθοριστικά στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ο ίδιος μίλησε στο στο Euroleague Greece για την επιτυχία αυτή αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Φώτσης: «Προσπαθήσαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός, με τη χθεσινή του εμφάνιση, ανέτρεψε την κακή εικόνα που είχε στα δύο πρώτα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κατάφερε να κάνει το 2-1 και έχει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει τη ρωσική ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωμιστών της μεγάλης νίκης των «πρασίνων», ο Αντώνης Φώτσης, μιλησε στο Euroleague Greece, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρησαν, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια κόντρα στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης για:

– τη διαφορά της χθεσινής αναμέτρησης από τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Μόσχα: «Είχαμε διαφορετική εμφάνιση. Στη Μόσχα ήταν σα να μη μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Σήμερα (σ.σ.: χθες) όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Οι ίδιοι φέραμε τους εαυτούς σε αυτή την κατάσταση. Αλλάξαμε, προσπαθήσαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– τη σημασία που έχει η άμυνα της ομάδας: « Όλα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα. Αν αφήσεις την ΤΣΣΚΑ να κάνει το παιχνίδι της, δύσκολα έχεις ελπίδες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

– την αυριανή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ:«Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο προετοιμασμένη. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε κι εμείς καλύτεροι. Βρισκόμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για να κερδίσεις είναι σημαντικό να κάνεις πολλά πράγματα σωστά και να τα δώσεις όλα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.