Πιστός στην παράδοση που τον θέλει ν’ αναγνωρίζει την προσφορά όσων άφησαν στίγμα στον σύλλογο, ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον Δημήτρη Ιτούδη που αγκαλιάστηκε και με τον Θανάση Γιαννακόπουλου αν και με την τωρινή ηγεσία της ΚΑΕ ο κόουτς δεν έχει καλές σχέσεις.

Σε απάντηση των εξυπνάδων που διαβάσαμε στα social media γιατί π.χ δεν μπιζαρίστηκαν στο παρελθόν Σπανούλης και Περπέρογλου που (αναμφσβήτητα) έδωσαν πολλά στο τμήμα, θυμίζουμε πως στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν ο κόσμος δεν δίστασε να σεβαστεί ανθρώπους που φορούσαν την φόρμα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε αγώνες-”φωτιά”.

Ο Ντίνο Ράτζα στους τελικούς του 2000-2001 δεν άκουσε το παραμικρό σ’ ένα ΟΑΚΑ που κυριολεκτικά “φλεγόταν”, ενώ ο Λευτέρης Σούμποτιτς (προπονητής του ΟΣΦΠ που “έσπασε” την έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης το 2002, αποκλείοντάς τον από τον τελικό) δεν είχε να προσάψει το παραμικρό στους φιλάθλους. Οι περιπτώσεις τους είναι αλλιώτικες από εκείνες αθλητών που κάποτε έτρωγαν πέτρες καθ΄ οδόν προς το ΣΕΦ και στη συνέχεια… τακίμιασαν με τον πύρινο κόσμο.

Δημήτρης Στρατής

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS