ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάλι εκτός πλάνων

Το έχει η μοίρα του Σωτήρη Νίνη να πρέπει να “ματώνει” για να πείσει για την ποιότητά του.

Πάλι εκτός πλάνων

Ο Σωτήρης Νίνης πρέπει να βρίσκεται ΠΟΛΥ πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης ώστε όλη αυτή την περίοδο που ο κόουτς κάνει “δοκιμές” (;) να μην παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Ο ταλαντούχος χαφ έπαιξε κεντρικός μέσος στη Βέροια, φυσιολογικά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον ρόλο κι έκτοτε ο Γιάννης Αναστασίου προτιμά να δίνει χρόνο σε ξεχασμένους Ολλανδούς που σύντομα “χαιρετούν” ή σε παρεξηγημένους Κροάτες που λίαν προσφάτως άφησαν αιχμές για τον τρόπο δουλειάς στο Κορωπί.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.