ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για να ξέρουμε τι λέμε…

Όχι και να αποκαλούν διάφοροι “τυχερό” τον Παναθηναϊκό που στερήθηκε τον Σλότερ κι είχε ανενεργό τον Μπατίστα...

Για να ξέρουμε τι λέμε...

Πολλοί “ενοχλήθηκαν” με τη νίκη του Παναθηναϊκού (δεν φαινόταν λογική η επικράτηση συγκρίνοντας ρόστερ, ψυχολογία, φόρμα, δυνατότητες) και μη μπορώντας να βρουν απαντήσεις για τον “άσο”, τα έριξαν στην…τύχη!

Οι Ρώσοι δεν έπαιξαν το καλύτερο που μπορούν (ο Τεόντοσιτς ήταν “αλλού”, ο Κυριλένκο έμεινε ώρα στον πάγκο) αλλά σάμπως ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα δικά του (σοβαρά) προβλήματα; Απαντώντας στις εξηγήσεις των εξυπνάκηδων για την μορφή του αγώνα θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς ότι οι οικοδεσπότες μπορεί να κέρδιζαν με διαφορά (!) αν βρίσκονταν στο γήπεδο οι καλύτεροι σκόρερ τους. Ο Εστεμπάν Μπατίστα σε 15.45” μέτρησε 0/3 δίποντα, μόλις 1 ριμπάουντ, 1 λάθος, δέχθηκε δύο τάπες, πέτυχε 2/2 βολές κι είχε -13 στο σύστημα αξιολόγησης. Με τον Έι Τζέι Σλότερ εκτός αποστολής, το ρόστερ ήταν φτωχότατο, ο κόουτς αναγκάστηκε να βγάλει από την μύγα ξύγκι και βλέποντας τους παίκτες του να μαζεύουν τάπες στο μοσχοβίτικο ζωγραφιστό έδωσε εντολή για μακρινά σουτ! Μπήκαν, end of story και πάμε παρακάτω…

Δημήτρης Στρατής      

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.