ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα πέσουν σε… μελαγχολία

“Μαυρίλα” θα πιάσει τους Παναθηναϊκούς αν ευοδωθούν τα προγνωστικά και γίνουν γνωστές οι ομάδες του φάιναλ-φορ.

Θα πέσουν σε... μελαγχολία

Η Φενέρμπαχτσέ είναι ήδη στο φάιναλ-φορ, φαβορί να την ακολουθήσουν είναι Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ (όσο κι αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε) και…Ολυμπιακός σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα αποδείξει πως μπασκετικά η φανέλα της ζυγίζει όσο ένα πούπουλο.

Αντε μετά να πείσεις τους Παναθηναϊκούς να μην μελαγχολούν, γνωρίζοντας πως τον “αιώνιο” τον “ξεπάστρεψες” στο ξεκίνημα της σεζόν με το εφηβικό, τους Μαδριλένους τους διέλυσες με 16 πόντους, στους Τούρκους “έριξες” 18 και την ΤΣΣΚΑ των 40.000.000 ευρώ μπάτζετ τη λύγισες  πεντακάθαρα με διαιτησία (ως συνήθως) κόντρα και Σλότερ, Μπατίστα, Μπλουμς άφαντους…

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...