ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλός παίκτης μα υπερτιμημένος

Για μια ακόμα φορά “ήπιε θάλασσα” στο ΟΑΚΑ ο πολυδιαφημισμένος Μίλος Τεόντοσιτς.

Καλός παίκτης μα υπερτιμημένος

Μετά το 2-0 της ΤΣΣΚΑ μερικοί από την “αντίπερα όχθη” βιάστηκαν να καγχάσουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχη απέναντι στα “δικά τους” παιδιά (Χάινς, Τεόντοσιτς). Ο Αμερικανός παραμένει ένας καλός ρολίστας, αλλά ο πολυδιαφημισμένος Σέρβος (στα 28 του) δεν λέει ν’ αποδείξει πως κακώς πράττουν όσοι τον θεωρούν απίστευτα υπερτιμημένο.

Στον Ολυμπιακό έκαναν “σημαία” την αρπαγή του (;), αφού το 2006 είχε αναφερθεί πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς “ζαχάρωνε” τον νεαρό γκαρντ. Τελικά ο Παναθηναϊκός προτίμησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο μικρός προτίμησε τον Πειραιά και μέχρι να βρει την υγειά του στη Μόσχα (που κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα) βαρέθηκε να μετρά ήττες σε αγώνες που η μπάλα ζεμάταγε!

Ούτε στη Ρωσία βέβαια πήγε καλύτερα σε αγώνες υψίστης σημασίας. Η απόδοσή του στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2012 είναι παράδειγμα προς αποφυγή (ο Γιόνας Καζλάουσκας έβλεπε να είναι ο καλύτερος παίκτης του… Ολυμπιακού και παρόλα αυτά τον άφηνε να εκτελεί τρίποντα από τα εννιά μέτρα), ενώ χθες “ήπιε θάλασσα”.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ΟΑΚΑ παραμένει “αφιλόξενο” γι αυτόν, κάποτε έφτασε να βγάλει απ’ τα ρούχα του έως και τον ψυχραιμότατο Αντώνη Φώτση σ’ ένα τουρνουά “Ακρόπολις” (όπου το ξύλο “πήγε σύννεφο” με Σοφοκλή, Μπορούση, Κρίστιτς να σέρνουν το χορό), ενώ αδυνατεί να βγάλει από πάνω του το “φάντασμα” Διαμαντίδη με τον οποίο μερικοί (ιερόσυλοι!) έφταναν ακόμα και να συγκρίνουν! Στο μόνο που υπερτερεί ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ είναι στα ψηφία της ετήσιας αμοιβής του που είναι πλουσιότερη από την αντίστοιχη του “3-D”.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.