ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Σας ευχαριστώ»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή που του επιφύλασσαν στην σημερινή αναμέτρηση.

Ιτούδης: «Σας ευχαριστώ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα όσον αφορά το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά κι ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήρε τον ρυθμό κι ισοφάρισε. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε αυτό και πήραμε time out. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι στα ίσα. Έκαναν πολλές δημιουργίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού κι είχαν σημαντική και καταλυτική ευστοχία. Έτσι βρισκόμαστε στο 2-1 της σειράς. Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητας, της αγωνιστικής διάρκειας και της στόχευσης που έχουμε. Συνετέλεσε και η επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού. Ήταν σημαντικό στοιχείο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε κι εγώ να χειροκροτήσω έναν έναν τους φιλάθλους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.