ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέρουν να τιμούν ακόμα και “εχθρούς”

Στο παρελθόν οι οπαδοί ανέχθηκαν ανθρώπους που πρόσφεραν στον ΠΑΟ σε ντέρμπι-”φωτιά”! Σιγά μην δεν αποθέωναν τον Δημήτρη Ιτούδη...

Ξέρουν να τιμούν ακόμα και “εχθρούς”

Πιστός στην παράδοση που τον θέλει ν’ αναγνωρίζει την προσφορά όσων άφησαν στίγμα στον σύλλογο, ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον Δημήτρη Ιτούδη που αγκαλιάστηκε και με τον Θανάση Γιαννακόπουλου αν και με την τωρινή ηγεσία της ΚΑΕ ο κόουτς δεν έχει καλές σχέσεις.

Σε απάντηση των εξυπνάδων που διαβάσαμε στα social media γιατί π.χ δεν μπιζαρίστηκαν στο παρελθόν Σπανούλης και Περπέρογλου που (αναμφσβήτητα) έδωσαν πολλά στο τμήμα, θυμίζουμε πως στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν ο κόσμος δεν δίστασε να σεβαστεί ανθρώπους που φορούσαν την φόρμα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε αγώνες-”φωτιά”.

Ο Ντίνο Ράτζα στους τελικούς του 2000-2001 δεν άκουσε το παραμικρό σ’ ένα ΟΑΚΑ που κυριολεκτικά “φλεγόταν”, ενώ ο Λευτέρης Σούμποτιτς (προπονητής του ΟΣΦΠ που “έσπασε” την έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης το 2002, αποκλείοντάς τον από τον τελικό) δεν είχε να προσάψει το παραμικρό στους φιλάθλους. Οι περιπτώσεις τους είναι αλλιώτικες από εκείνες αθλητών που κάποτε έτρωγαν πέτρες καθ΄ οδόν προς το ΣΕΦ και στη συνέχεια… τακίμιασαν με τον πύρινο κόσμο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...