ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτά έγραψαν οι διαιτητές (pic)

Το φως της δημοσιότητας είδε το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με το οποίο, ο Τούρκος διαιτητής Ανκαραλί δέχθηκε φραστική επίθεση από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτά έγραψαν οι διαιτητές (pic)

Βάσει του φύλλου αγώνος, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα, οι διαιτητές του παιχνιδιού κάνουν λόγο για επίθεση από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την περασμένη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρονται αναλυτικά όσα φέρεται να είπε ο ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ  στον Τούρκο διαιτητή, Ρετσέπ Ανκαραλί και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία του από τη διοργανώτρια αρχή.

filo agona

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος:

«Ένα λεπτό αφότου μπήκαμε στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο ακολουθούσε ένας άνδρας. Πέταξε το μεγάλο κερί (επισυνάπτεται φωτογραφία) προς τον κύριο Ανκαραλί, αλλά χτύπησε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και ενώ συγκρατείτο από μένα και έναν από τους ανθρώπους που τον συνόδευαν, φώναζε: “Θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανός από την Ελλάδα απόψε. Στο ορκίζομαι στα μάτια μου! Θα σκοτώσω εσένα, την οικογένειά σου και αυτό είναι υπόσχεση”. Το επανέλαβε αυτό αρκετές φορές. Μετά είπε: “Θα γ…ω, τη μάνα σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, μπροστά σου”. Μετά έφυγε. Αυτό διήρκεσε για δύο λεπτά και δεν υπήρχε ούτε ασφάλεια, ούτε αστυνομία εκείνη την ώρα για να μας προστατέψει».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.