ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Αν τη Δευτέρα παίξαμε πολύ καλά, τώρα πρέπει να παίξουμε τέλεια»

Για το 4ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κοντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε ο Αντώνης Φώτσης και τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη νίκη.

Φώτσης: «Αν τη Δευτέρα παίξαμε πολύ καλά, τώρα πρέπει να παίξουμε τέλεια»

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στη Live Sport για το 4ο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ  στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» το παιχνίδι, αλλά και στην κριτική που δέχθηκε η ομάδα μετά τις δύο ήττες στη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης για:

-την αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ:«Ας είμαστε ειλικρινείς, 16 τρίποντα δεν μπαίνουν σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο να είμαστε τόσο εύστοχοι και στο τέταρτο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πεισμωμένη και πιο υποψιασμένη. Αν τη Δευτέρα παίξαμε πολύ καλά, τώρα πρέπει να παίξουμε τέλεια, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να πάμε σε πέμπτο ματς, όπως στοχεύουμε. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερη άμυνα, να κατεβάσουμε την ΤΣΣΚΑ πολύ κάτω από τους μέσους όρους της στην επίθεση και να περιορίσουμε το transition παιχνίδι της. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς στο τρίτο παιχνίδι οι Ρώσοι υπερίσχυσαν κατά κράτος σε αυτόν τον τομέα».

-τις δύο συνεχόμενες ήττες των «πρασίνων» στη Μόσχα: «Ξεχάσαμε γρήγορα τα δύο παιχνίδια στη Μόσχα. Είπαμε ότι για να κερδίσουμε πρέπει να τα δώσουμε όλα και αυτό κάναμε. Μας πείσμωσαν οι δύο βαριές ήττες και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πέσουμε αμαχητί. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

την κριτική που έγινε στην ομάδα από μερίδα του Τύπου μετά τις ήττες από την ΤΣΣΚΑ: «Δεν ενοχληθήκαμε καθόλου. Δεν είπε κανείς ψέματα. Ήταν όλα αλήθεια. Πήγαμε στη Μόσχα και ήταν σαν να μην πήγαμε καθόλου. Το κίνητρό μας αυξήθηκε και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σειράς».

-το ρόλο που είχε ως δεύτερος αρχηγός στην εμψύχωση των συμπαικτών του, με το Δημήτρη Διαμαντίδη:«Δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο. Τα περισσότερα παιδιά παίζουν πολλά χρόνια μπάσκετ, έχουν παραστάσεις και εμπειρίες. Μιλήσαμε μεταξύ μας και όλοι ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, κάτι που φάνηκε νομίζω. Όποιος έμπαινε στο παρκέ, ανεξάρτητα αν έβαλε ή δεν έβαλε πόντους έδωσε ό,τι είχε για το καλό της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.