ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα δικαστήρια ο Παναθηναϊκός…

Στα πολιτικά δικαστήρια αναμένεται να προσφύγει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή το εξοντωτικό πρόστιμο που του υποβλήθηκε από την Ευρωλίγκα, μετά το τέλος του game 3 της σειράς των προημιτελικών.

Στα δικαστήρια ο Παναθηναϊκός…

Η απόφαση των «πράσινων» να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, εκπορεύεται από το γεγονός πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από τις 5/12/2014, δεν έχει την παραμικρή διοικητική η μετοχική σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού θεωρείται αδιανόητη η ποινή τέτοιου ύψους για έναν άνθρωπο  που δεν έχει ουδεμία παραγοντική σχέση με το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η εν λόγω υπόθεση, καθώς το ύψος της ποινής είναι τεράστιο μα πάνω απ’ όλα, δεν νοείται να τιμωρηθεί μια ομάδα, με αφορμή την όποια συμπεριφορά, ενός ανθρώπου που δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση διοικητικά με την ομάδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...