ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προτιμότερος (;) ο Μαυροκεφαλίδης

Με τον Παναθηναϊκό να παίζει τα ρέστα του στο μακρινό σουτ για ν' «ανοίξει» τους Ρώσους η επιλογή του Λουκά έναντι του Μπατίστα είναι μονόδρομος.

 Προτιμότερος (;) ο Μαυροκεφαλίδης

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τεράστια κορμιά των Ρώσων κάνουν απαγορευτικές τις σκέψεις για «τάισμα» των ψηλών στο ζωγραφιστό, ίσως απόψε είναι προτιμότερη η μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Μαυροκεφαλίδη έναντι του Μπατίστα.

Αμφότεροι βαριά κορμιά αλλά ο Έλληνας είναι πιο «πλαστικός» κι αξιόπιστος από τα πέντε μέτρα όπου ο Ουρουγουανός πάει μονάχα για να εκτελέσει βολές. Επιπλέον ο Λουκάς είναι ίσως ο μοναδικός Ευρωπαίος σέντερ που δεν το έχει σε τίποτα να πάρει μπάλα και να εκτελέσει από το τρίποντο! Δεκαπέντε (!) φορές το έχει επιχειρήσει φέτος στην Ευρωλίγκα, ευστοχώντας τις πέντε από αυτές, την Δευτέρα βέβαια έσπασε ρεκόρ σουτάροντας τρεις (!) φορές έξω από τα 6.75, κάτι που μόνο στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι (30/12) το είχε ξανατολμήσει.

Δημήτρης Στρατής   

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.