ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο κορυφαίο «κάστρο» της Ευρώπης

Οι έδρες και ο κόσμος δεν παίζουν… ωστόσο, στο ΟΑΚΑ συμβαίνει κάτι το διαφορετικό… Μέχρι στιγμής λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του game 4 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ, περισσότερα από 12.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά».

Στο κορυφαίο «κάστρο» της Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει μια τεράστια υπέρβαση, να φτάσει τη σειρά στο 2-2 και να πάει σε 5ο ματς στη Μόσχα. Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν και απόψε και το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα.

Χθες μέσα σε τέσσερις ώρες έφυγαν περίπου 8000 εισιτήρια, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 12.000 και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το βράδυ στο ΟΑΚΑ θα έχει… «πράσινο» πάρτι στις εξέδρες.

Προσοχή απ΄ όλους…

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει αποδείξει πολλάκις, ότι έχει την κορυφαία εξέδρα στην Ευρώπη, ωστόσο θα πρέπει άπαντες να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς η Ευρωλίγκα δεν… συγχωρεί. Η δύναμη της φωνής του κόσμου, πρέπει να είναι το μοναδικό… όπλο του «εξάστερου» απόψε, ούτως ώστε να μην δοθεί κανένα δικαίωμα τιμωρίας από τους διαιτητές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.