ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εχω δώσει τον λόγο μου και μένω στον Παναθηναϊκό»

Την παραμονή του στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Μλάντεν Πέτριτς, με δηλώσεις του στο sport.de.

«Εχω δώσει τον λόγο μου και μένω στον Παναθηναϊκό»

Ο Κροάτης επιθετικός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.  Αρχικά, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την φετινή πορεία του Αμβούργου και εν συνεχεία ρωτήθηκε για το «τριφύλλι», τονίζοντας ότι έχει δώσει τον λόγο του και θα μείνει!

«Έχω δώσει τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω υπογράψει το συμβόλαιο μου είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 34χρονος και πρόσθεσε: «Είμαι στα 34 και θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο το οποίο θα είναι και το τελευταίο με άλλες λέξεις. Θα ολοκληρώσω την καριέρα μου με την φανέλα του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.