ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή.

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση, ένας μεγάλος στόχος επετεύχθη. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Ακόμα και στα νεκρά μας διαστήματα, που ο Παναθηναϊκός μας οδήγησε σε κάποια λάθη καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Ξέραμε ότι στο 3ο δεκάλεπτο έπρεπε να παίξουμε καλά και να προσέξουμε να μη δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε πολύ καλά, σχεδόν όπως στο πρώτο δεκάλεπτο. Κυριαρχήσαμε στον αέρα και σε όλες τις μπάλες. Κερδίσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο σε μια εκπληκτική έδρα. Κλείνοντας θα ήθελα να πω, όπως και στο πρώτο ματς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα του και καλή συνέχεια στην ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις.Είμαι πολύ χαρούμενος για όσους θα βρεθούν πρώτη φορά σε φάιναλ φορ, αλλά το τι θα επικρατήσει εκεί πρέπει να το μάθουμε με εντατικά μαθήματα.».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ παίζει πλέον πιο απελευθερωμένο μπάσκετ από ότι τα προηγούμενα χρόνια:

«Αυτό δεν είναι το μπάσκετ; Μέσα από ένα σύνολο οι παίκτες να μπορούν να βγάλουν το επιθετικό τους ταλέντο. Σήμερα αλλά και γενικά όλη τη σεζόν το πετυχαίνουμε αρκετές φορές και αυτός είναι ο στόχος. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία στο μπάσκετ, ότι πρέπει μέσα από ομαδική προσπάθεια και στήριξη από την άμυνα να μπορεί ο κάθε παίκτης να βγάζει το ταλέντο του. Αυτό πρεσβεύει η ομάδα χωρίς να παίζουμε στριτ μπολ, πάντα με βάσεις ομαδικές.»

 Για το τι πρέπει να παρουσιάσει στη Μαδρίτη για να επιβεβαιώσει, το ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσει το τρόπαιο:

«Για όλες τις ομάδες η επίτευξη του στόχου, να φτάσουν σε ένα φάιναλ φορ είναι τρομερή. Είδαμε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ να είναι εκπληκτικά. Είναι πολύ διαφορετικό το φάιναλ φορ, γιατί είναι τελικός.»

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 3.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτο φάιναλ φορ ως πρώτος προπονητής, και τα συναισθήματά του που το κατάφερε απέναντι στην ομάδα που πέρασε 13 χρόνια:

«Όταν είσαι στο χώρο μπορεί και να συμβεί, μακάρι να μπορούσαν να περάσουν και οι δύο ομάδες, δεν κρύφτηκαν τα συναισθήματα μου για αυτά τα 13 χρόνια. Το δέσιμο με όλους στον Παναθηναϊκό είναι τεράστιο και είμαι περήφανος και ευγνώμων για όσα έζησα σε αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι όμως και το βάρος της ευθύνης πλέον στην ΤΣΣΚΑ, και θα κάνουμε τα πάντα για να εμφανιστούμε έτοιμοι στη Μαδρίτη.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.