ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Του χρόνου καλύτερος»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις του στη Nova τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός και ο ίδιος θα είναι καλύτεροι του χρόνου.

«Του χρόνου καλύτερος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν πιάσαμε ταβάνι, απλά δεν καταφέραμε να κάνουμε άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε δύο μέρες, ήμασταν προετοιμασμένοι ότι το τρίποντο δε θα είναι τόσο καλό, προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις, αλλά ο αντίπαλός μας ήταν προετοιμασμένος σε κάθε φάση του αγώνα, σε κάθε άμυνα, προσηλωμένος στο στόχο του και δεν ήταν εύκολο να βάλουμε καλάθι».

Για το αν ήταν καλύτερη η ΤΣΣΚΑ: «Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερη, πάντως απέδειξε με το 3-1 ότι έπαιξε καλύτερο μπάσκετ, από εκεί και πέρα πρέπει εμείς να παίζουμε καλύτερα, να παλεύουμε, στη Μόσχα δε δείχνεις καλό πρόσωπο, όταν δείχνεις αδυναμία είναι σαν να του δίνεις ένα πάτημα να παίξουν πιο σκληρά, πιο καλά και να μη σου αφήσουν κανένα περιθώριο, αυτά τα δύο παιχνίδια χάλασαν την εικόνα μας, αντιδράσαμε στο τρίτο και στο τέταρτο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα, δεν ήταν όνο δικό μας το φταίξιμο έπαιξε καλά η ΤΣΣΚΑ, ο κόσμος ήταν εκεί, δίπλα μας, να μας στηρίξει, να μας βοηθήσει με τη φωνή του, με την ατμόσφαιρα, είναι εξαιρετικό αυτό που ζούμε εμείς και η ομάδα, ας ελπίσουμε ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε τον επόμενο στόχο που είναι το Πρωτάθλημα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επόμενη σεζόν στη Euroleague: «Ήταν μία χρονιά προσαρμογής, είναι πολύ ψηλό το επίπεδο και πρέπει να είμαι σε υψηλό επίπεδο και έτοιμος κάθε φορά. Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Πιστεύω ότι του χρόνου στην Ευρωλίγκα θα είμαι ακόμα καλύτερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.