ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Η πρώτη «κούπα»… μέχρι την επόμενη

Σαν σήμερα στις 23/4 του 2000, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, κατέκτησε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του τμήματος και τελευταίο μέχρι στιγμής. «Θύμα» του «τριφυλλιού» ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας (74-72).

Η πρώτη «κούπα»… μέχρι την επόμενη

Στο Final-4 που διεξήχθη στις Σέρρες το διήμερο 22-33/4 του 2000, η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα αφού κέρδισε στον ημιτελικό τον οικοδεσπότη Πανσερραϊκό με 62-53, έφτασε στον μεγάλο τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, κερδίζοντας τον με 74-72.

Η Ρόμπινσον με 30 πόντους και η Καλέντζου με 14, οι κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό, πουν οδήγησε το «τριφύλλι» στο πρώτο και μοναδικό κύπελλο στην ιστορία του.

 Παναθηναϊκός-Απόλλων Πτ.: 74-72 (40-38)

Διαιτητές: Χατζής-Βαρνάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Σαμαντουρα): Καλέντζου 14(2), Παπαμιχαήλ, Λιάκου, Κουμιώτη, Ρογγίτη, Παπαδήμου, Ρομπινσον 30(4), Τρυφωνά, Τριαλώνη 9, Νικολαϊδου 7, Βαν Γκορπ 14.

ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Ποργιόπουλος): Δεληπαλά, Κυρκοπούλου 2, Πρασσά 10(1), Διαβολεμένου 12(1), Τοκμάκη 3, ΜακΚούλεϊ 26(3), Τσιάτα, Τσακμάκη, Μπαταούλα 8, Κυνηγοπούλου, Τζόνσον 11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ