ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το Χιλιομόδι Κορινθίας

Για το Χιλιομόδι Κορινθίας αναχωρεί σήμερα η ομάδα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Η διοργάνωση διεξάγεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας (Aiba).

«Πράσινο» το Χιλιομόδι Κορινθίας

Η «πράσινη» αποστολή θα φτάσει αργότερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα λάβει χώρα το πρωτάθλημα. Το τμήμα του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Γιάννη Αϊδινιώτη και τους βοηθούς του, Ριτζάκη Θ. και Μπαρκούρα Θ., θα συνοδεύσουν την αποστολή, που αποτελείται από τους: Παπαγεωργίου Όθωνας 91κ, Παπανικολάου Γιάννης 91κ, Καζακίδης Κώστας 91κ., Ράλλης Μιχαήλ 75κ., Γεραμάνης Χρήστος 64κ., Σαρίδης Ανδρέας 69κ., Κώστας Λελούδας 60κ.,Παυλέρος Χρήστος 91κ.

Οι αγώνες θα αρχίσουν αύριο Παρασκευή (24/4), θα συνεχιστούν το Σάββατο 25/4 (16:30) και θα κορυφωθούν την Κυριακή και την Δευτέρα (27/4, 11:30), με τη διαδικασία των επτά τελικών.

Το τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού» ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της αποστολής, κ.κ. Μπάκολα Παναγιώτη και Βέρρα Λεωνίδα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.