ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το Χιλιομόδι Κορινθίας

Για το Χιλιομόδι Κορινθίας αναχωρεί σήμερα η ομάδα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Η διοργάνωση διεξάγεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας (Aiba).

«Πράσινο» το Χιλιομόδι Κορινθίας | panathinaikos24.gr

Η «πράσινη» αποστολή θα φτάσει αργότερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα λάβει χώρα το πρωτάθλημα. Το τμήμα του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Γιάννη Αϊδινιώτη και τους βοηθούς του, Ριτζάκη Θ. και Μπαρκούρα Θ., θα συνοδεύσουν την αποστολή, που αποτελείται από τους: Παπαγεωργίου Όθωνας 91κ, Παπανικολάου Γιάννης 91κ, Καζακίδης Κώστας 91κ., Ράλλης Μιχαήλ 75κ., Γεραμάνης Χρήστος 64κ., Σαρίδης Ανδρέας 69κ., Κώστας Λελούδας 60κ.,Παυλέρος Χρήστος 91κ.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες θα αρχίσουν αύριο Παρασκευή (24/4), θα συνεχιστούν το Σάββατο 25/4 (16:30) και θα κορυφωθούν την Κυριακή και την Δευτέρα (27/4, 11:30), με τη διαδικασία των επτά τελικών.

Το τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού» ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της αποστολής, κ.κ. Μπάκολα Παναγιώτη και Βέρρα Λεωνίδα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close