ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο νοσοκομείο ο Μπεργκ!

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Αγώνα δρόμου για τα πλέι οφ θα κάνει ο Σουηδός.

Στο νοσοκομείο ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού απείχε από τις χθεσινές προπονήσεις του Παναθηναϊκού, λόγω μιας ίωσης, που τελικά επιδεινώθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού και γι΄ αυτόν τον λόγο πήγε το πρωί στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλεύεται.

Ο χρόνος νοσηλείας του θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της κατάστασης της υγείας του, χωρίς αυτό να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Ο οργανισμός του Μπεργκ έχει εξασθενήσει από την βαριά ίωση και τη λοίμωξη που έπαθε και ως εκ τούτου θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πλέι οφ, αφού θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα. Πλην του κλινήρη Μπεργκ, απουσίασε και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.