ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση Ζέκα για Καπίνο

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην Πορτογαλική εφημερίδα «O' Jogo» εκθειάζοντας τον πρώην συμπαίκτη του, Στέφανο Καπίνο, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Αποθέωση Ζέκα για Καπίνο

Ο Καπίνο έφτασε μια ανάσα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το περασμένο καλοκαίρι (είχε ταξιδέψει μάλιστα στην Λισαβόνα για να συζητήσει με τα «λιοντάρια») και δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για εκ νέου ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, για τον πρώην «πράσινο» κίπερ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, σκιαγραφώντας το προφίλ του Καπίνο, τονίζοντας πως είναι ένας πλήρης τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα στην «O’ Jogo» :

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Νομίζω ότι είναι έτοιμος για την πρόκληση του να υπερασπιστεί την εστία μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Σπόρτινγκ. Είναι πολύ ψηλός, είναι δυνατός στις ψηλές μπαλιές και είναι πολύ ευκίνητος. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά είναι πλήρης και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει top τερματοφύλακας.

Θα έρθει σε μία ομάδα και δεν γίνεται να περιμένει κανείς να έχει την ίδια απόδοση με τον Ρουί Πατρίτσιο. Όταν όμως αρχίσει να παίζει, θα τους ξεπεράσει όλους. Είναι ένας τερματοφύλακας που του αρέσει να οδηγεί την άμυνα. Κάτι που θα τον βοηθήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Είναι δυνατός σε όλους τους τομείς και πρέπει να έγινε ακόμη πιο δυνατός στην Γερμανία. Η Bundesliga είναι ένα μεγάλο σχολείο για κάθε τερματοφύλακα. Πιστεύω ότι παρά το γεγονός πως δεν είναι βασικός, έχει μάθει πολλά από τις προπονήσεις και την καθημερινή δουλειά με τον Κάριους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...