ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, επανέλαβε πως θα είναι καταστροφικό για τις Ελληνικές ομάδες να αποκλειστούν από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, ωστόσο παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την εξεύρεση μιας λύσης.

«Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση…»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αλαφούζος:

«Πιστεύω πως με την κατάλληλη συνεννόηση θα βρεθεί μία λύση, ούτως ώστε να μην οδηγηθούν οι Ελληνικές ομάδες εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως η ΟΥΕΦΑ δεν θέλει την εξυγίανση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει περιθώριο να υπάρξουν επαφές, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ της κυβέρνησης, απλά καμιά φορά κάποια πράγματα εκφράζονται με «τηλεγραφικό» χαρακτήρα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι σαφές και με την προϋπόθεση πως οι νόμοι θα τηρούνται και δεν θα υπάρχει ανομία και δεν παραβιάζεται το Σύνταγμα, η κυβέρνηση θα καλέσει την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να μιλήσουν και δεν θεωρώ ότι και οι δύο Ομοσπονδίες θέλουν να βγει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την Ευρώπη.

Επαναλαμβάνω θα είναι καταστροφικό να αποκλειστούν οι ομάδες μας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά από την άλλη η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί να υπάρχουν παρανομίες. Χαίρομαι από την μία πλευρά ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που βγάζει την πραγματικότητα στη φόρα, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστούμε και θα πρέπει να δούμε το θέμα θετικά και να βρεθεί στο τέλος μια συμβιβαστική λύση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.