ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διψήφιος» οκτώ φορές στις 11

Έλειψαν τα σουτ του Σλότερ με την ΤΣΣΚΑ, αφού ο Αμερικανός παρουσιάζεται συνήθως «οπλισμένος» στο Μαρούσι.

«Διψήφιος» οκτώ φορές στις 11

Έλειψε από τον Παναθηναϊκό ο AJ Σλότερ. Μ’ ένα ακόμα επιθετικό όπλο στα χέρια του ο κόουτς ίσως κόντραρε περισσότερο τους Μοσχοβίτες. Ο 27χρονος άσος έχει υπογραμμίσει πολλάκις ότι μέσα στο ΟΑΚΑ νιώθει άνετα, κάτι που αποδεικνύεται από την στατιστική του.

Σε 11 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα ο απόφοιτος του Κεντάκι ήταν οκτώ φορές διψήφιος σε πόντους, μόνο οι Ισπανοί βρήκαν το κουμπί του και τον περιόρισαν. Με την Μπαρτσελόνα είχε 5+5 πόντους και 5/17 σουτ, ενώ στο σόου με την Ρεάλ δεν πάτησε πολύ παρκέ (17 λεπτά) σκοράροντας 5 πόντους με 2/7 σουτ.

Τουλάχιστον θα είναι πανέτοιμος ενόψει Ολυμπιακού όπου η ομάδα θέλει το +7 για το πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώην παίκτης της Σολέ έχει ήδη προλάβει να «τυραννήσει» τους «αιωνίους». Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών (18 πόντους με 4/8 τρίποντα), ενώ στον…επικό αγώνα κυπέλλου μαζί με τον Παππά «ανακάτεψαν» την άμυνα των Πειραιωτών στο 4ο δεκάλεπτο, προσφέροντας τα μέγιστα σε μια επιτυχία που έφερε τους άλλους στα πρόθυρα διάλυσης…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.