Μπάσκετ

Μόνο ο Γκιστ «τον είχε»

Μόνο ο Γκιστ «τον είχε»

Χειροκροτήθηκε θερμά ο Αντρέι Κυριλένκο που στο τέλος εκστασιάστηκε με το μεγαλείο των πράσινων οπαδών.

«Μέτρησε» η κίνηση του Αντρέι Κυριλένκο στο τέλος να γυρίσει προς όλες τις μεριές του ΟΑΚΑ και να χειροκροτήσει τον κόσμο. Ούτως ή άλλως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανέκαθεν σεβόταν τις αξίες κι ο Ρώσος είναι τοπ κλάση σε σημείο κάμποσοι από την εξέδρα να γελάνε σαρκαστικά την ώρα που στο α΄ ημίχρονο ο Μπατίστα κάρφωσε κι απευθυνόταν με «trash talking» στον AK-47 (που κατά τ΄ άλλα βαρέθηκε να ταπώνει τον Λατίνο στη σειρά).

Ο σταρ της ΤΣΣΚΑ δεν κουράστηκε ιδιαίτερα απέναντι σε Μπατίστα, Λουκά, ο μόνος που μπορούσε να τον «κάνει καλά» ήταν ο Γκιστ, αλλά τι να προλάβει να κάνει ο Αμερικανός χθες όταν φορτώθηκε με δύο φάουλ πριν καν η αναμέτρηση συμπληρώσει…έξι λεπτά!

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version