ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από το ένα στυλ στο άλλο

Είτε «αμυντικά», είτε «επιθετικά» παίξει ο Παναθηναϊκός η αύρα Ομπράντοβιτς θα στοιχειώνει για χρόνια ακόμα τους διαδόχους του.

Από το ένα στυλ στο άλλο

Τους οπαδούς δεν τους πιάνεις πουθενά! Επί Πεδουλάκη δεν γούσταραν το «κατενάτσιο», την γνώση πως έτσι κι ο αγώνας ξέφευγε πάνω από τους…70 πόντους ο ΠΑΟ ήταν κατά 99% χαμένος. Όλοι ,όμως, στριμώχνονταν στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν τις πρωτιές!

Με τον Ιβάνοβιτς το στυλ έγινε πιο θεαματικό, η επίθεση υπήρχαν βραδιές που «πέταγε φωτιές» (90άρες σε Φενέρ, Αρμάνι, 83 στη Μακάμπι, 77 στη Μπαρτσελόνα, 85 στη Ρεάλ, 86 στην ΤΣΣΚΑ) αλλά και πάλι οι φίλαθλοι γκρινιάζουν για τις επιλογές των ξένων, την διαχείριση των μικρών και του Λαουάλ, τα αντανακλαστικά του Ιβάνοβιτς εν ώρα αγώνα.

Το «φάντασμα» Ομπράντοβιτς θα πάρει χρόνια να σταματήσει να στοιχειώνει τους προπονητές του τριφυλλιού.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.