ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για την Αμερική αναχωρεί η Όλιβερ

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, η Μονίκ Όλιβερ, θ' αναχωρήσει για την πατρίδα της, ώστε να λάβει μέρος στο training camp της Ατλάντα.

Για την Αμερική αναχωρεί η Όλιβερ

Η Αμερικανίδα σέντερ του τριφυλλιού, έχει βάλει σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό της και αυτό δεν είναι άλλο από ένα συμβόλαιο στο WNBA.

Γι’ αυτό και μετά το τέλος των υποχρεώσεων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να λάβει μέρος στο training camp της Ατλάντα με σκοπό να πείσει με τις εμφανίσεις και να παραμείνει στην ομάδα.

Έτσι, η Όλιβερ και μετά τη συμφωνία που ήρθε με την Atlanta dream θ’ αποχωρήσει από το τριφύλλι τις επόμενες ημέρες και μετά το ματς-τελικό με την ομάδα του Ελληνικού.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.