ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα στο φινάλε

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-2 από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική του Γ' γύρου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Ήττα στο φινάλε

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπέτσα.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης», ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω, αν ήταν όμως πιο αποτελεσματικός στις τελικές του προσπάθειες.

Το παιχνίδι άρχισε με το «τριφύλλι» να έχει τον έλεγχο και τον Ολυμπιακό να έχει έναν πιο παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο το τέλος του πρώτου 45λεπτου βρήκε τις ομάδες στο 0-0, με τις ευκαιρίες πάντως να μην είναι πολλές.

Στις αρχές όμως του δευτέρου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσιλίκη μετά από αντεπίθεση και να πάρουν το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφαρίση και τελικά αυτή ήρθε στο 61′. Ο Αγασιώτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γαβαλά και έκανε το 1-1, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι και το τελικό σκορ, ήρθε το χέρι του Βαλμά στις καθυστερήσεις για να αλλάξει το σκηνικό. Ο διαιτήτης μετά το χέρι του παίκτη των «πρασίνων» έδωσε το πέναλτι και ο Μπέτσας στην τελευταία φάση του αγώνα εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ζήκος (77’ Ζερβόπουλος), Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Δημητρούλας (46’ Μπουζούκης), Αγιασιώτης.

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Βάρκας, Πέτσης, Τσιλίκης (87’ Νταής), Κηπουρός (62’ Ξενιτίδης), Τζουμάκης (62’ Κιρτζιαλίδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ