ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρωταγωνιστές στο μέλλον, θα το δείτε»!

Ο Αντώνης Φώτσης στέλνει, μέσω του panathinaikos24.gr, το μήνυμά του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Τι λέει ο έμπειρος φόργουορντ για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, την αμφισβήτηση, το πρωτάθλημα και τον Νίκο Παππά.

«Πρωταγωνιστές στο μέλλον, θα το δείτε»!

Που κρίθηκε η σειρά των πλέι οφ;

«Πιστεύω πως η σειρά κρίθηκε στην κακή εικόνα που δείξαμε στα δύο ματς στη Μόσχα. Δεν παίξαμε καθόλου, είμαστε πεισμωμένοι για την άσχημη εικόνα που είχαμε, γιατί οι δυνατότητες της ομάδας, δεν ήταν αυτές που παρουσιάσαμε, αλλά τώρα η σειρά τελείωσε και προχωράμε».

Τα ματς στο ΟΑΚΑ ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Ποια η γνώμη σου;

«Η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, έδειξε πως στην έδρα της δεν έχει να φοβηθεί κανένα, αν εξαιρέσεις ένα δύο ματς. Παίξαμε ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει μια νεαρή ομάδα που χτίζει την επόμενη μέρα της. Τα νέα παιδιά μάζεψαν εμπειρίες για το μέλλον. Στο 3ο ματς με την ΤΣΣΚΑ είχαμε ενέργεια και από τον κόσμο που μας βοήθησε και μπορέσαμε να την κερδίσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, κάτι η κούραση, κάτι κάποια κενά σημεία, μας στέρησαν τη νίκη».

Αντώνη, πως βλέπεις την ομάδα στην «επόμενη μέρα»;

«Η επόμενη μέρα, βρίσκει την ομάδα, να έχει κατακτήσει ήδη ένα τίτλο και να έχει το ματς με το βασικό του αντίπαλο, εντός έδρας για το πλεονέκτημα. Πλέον, αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα, γιατί έχει δυνατότητες και να κατακτήσουμε τις νίκες που πρέπει για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από την πλευρά της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για να μείνει ο Παναθηναϊκός σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πως αυτό θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια και θα το δείτε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυο λόγια για την ανανέωση του Νίκου Παππά;

«Το παιδί αυτό είχε πολλές ατυχίες τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ταλαιπωρήθηκε και από συνεχής τραυματισμούς, όμως απέδειξε πως είναι το «αύριο» αυτής της ομάδας. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και να το θυμηθείτε πως στην αυριανή ημέρα της ομάδας, αυτός θα είναι το «βαρόμετρο» της ομάδας. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έρχονται από πίσω για να κάνουν μεγάλα πράγματα στον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να έχουν υπομονή και πίστη για να τα δουν».

Αντώνη, υπάρχει κατά καιρούς μια γκρίνια και μια αμφισβήτηση για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εσύ τι λες γι’ αυτό;

«Στην Ελλάδα γενικότερα, έχουμε μάθει να κρίνουμε έναν άνθρωπο πάρα πολύ γρήγορα. Είναι λάθος όμως καθώς ο κοουτς έχει δείξει το ποιος είναι τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον κρίνω, αλλά έχει βάλει και αυτός το χέρι του στο «χτίσιμο» αυτής της ομάδας με τα νέα παιδιά και καλό θα είναι να υπάρχει περισσότερος σεβασμός στο πρόσωπό του από τον κόσμο».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.