ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Χέρντερ: «Ήμασταν άτυχοι…»

Στην ατυχία που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο προπονητής της Κ17 του τριφυλλιού, Χενκ Χέρντερ που έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

Χέρντερ: «Ήμασταν άτυχοι...»

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό κομμάτι των πρασίνων, αλλά η ατυχία στέρησε από την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θέλαμε να κερδίσουμε, όπως και αυτοί. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε σε μια φάση που δεν είχαμε καλή οργάνωση αμυντικά. Από εκείνο το σημείο παίξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε μετά από ένα λάθος στην άμυνά τους. Προς το τέλος πιέσαμε για να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Θέλαμε τη νίκη, γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι καλό και για την εκπαίδευση των παιδιών, κάθε παίκτης πρέπει να θέλει τη νίκη.

Ήμασταν άτυχοι, όμως, δόθηκε ένα πέναλτι στο τέλος και χάσαμε. Είμαι όμως ικανοποιημένος από τα παιδιά και ειδικά από την εμφάνιση και την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε υψηλότερο τέμπο και τα πήγαμε αρκετά καλά, αλλά ήμασταν άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον θέλουμε τη νίκη τη Δευτέρα με τον Αστέρα για να πάμε στο Final 4 του Πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ