ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Για τη σειρά των ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Εστεμπάν Μπατίστα, αλλά και για την πορεία της ομάδας από το «χτίσιμο» έως σήμερα.

Μπατίστα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Ουρουγουανός σέντερ του «τριφυλλιού» παράλληλα, σχολίασε και την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα δύο ματς στη Μόσχα, ενώ κατέληξε μιλώντας για τη συνέχεια και τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε σε μια ομάδα που έχει συνηθίσει να κερδίζει και να κατακτά τίτλους. Αυτή τη στιγμή έχω άσχημη γεύση στο στόμα μου, γιατί χάσαμε και αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια. Αν στο τέλος της χρονιάς έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, τότε θα είναι διαφορετικά».

Για τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα στα ματς:

«Τι να πει κανείς; Είναι χαζό να ψάχνεις για δικαιολογία. Η αλήθεια είναι ότι η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη ομάδα. Στη Μόσχα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, γιατί δεν αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε. Εδώ παλέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν μόνο δύο αποτελέσματα: η νίκη και η ήττα.

Όταν παίζεις κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα σε μία σειρά πέντε αγώνων, τότε είναι λογικό να επικρατεί ο καλύτερος. Νομίζω πως πρόκειται για την πιο δυνατή σειρά των προημιτελικών. Δεν μπορούμε να «σκοτώσουμε» τους εαυτούς μας για το αποτέλεσμα της προσπάθειας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Καλώς ή κακώς».

Για τις συνθήκες που «χτίστηκε» στην αρχή της χρονιάς η ομάδα:

«Στο ξεκίνημα της χρονιάς, αν μας έλεγαν ότι θα είμαστε στους «οκτώ», θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Τώρα όμως δεν είμαστε. Θέλαμε να πάμε πιο μακριά, να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και να πάμε στο Final Four. Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ελληνικό πρωτάθλημα. Γι αυτό θα δουλέψουμε από εδώ και πέρα. Είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει. Κι ίσως ο πιο σημαντικός».

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα ματς της Μόσχας:

«Γίνονται κι αυτά κάποιες φορές, δυστυχώς. Όλοι προσπάθησαν, αλλά είναι σαν όλες τις άλλες δουλειές. Κάποιες φορές έχεις μία άσχημη μέρα. Εύχομαι να είχαμε μόνο μία τέτοια μέρα, αλλά δυστυχώς είχαμε μία κακή εβδομάδα στη Μόσχα. Τώρα τελείωσε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι έγινε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλα τελείωσαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.