ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έιβερι: «Να παίξουμε με καρδιά»

Αν ο Παναθηναϊκός παίξει με καρδιά, τότε μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα απέναντι στο Ελληνικό, σύμφωνα με την Νίκι Έιβερι.

Έιβερι: «Να παίξουμε με καρδιά»

Ο Παναθηναϊκός μετά την χθεσινή νίκη στον «Τάφο του Ινδού», ψάχνει μία ακόμα στην Αργυρούπολη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «πράσινες» του Κώστα Πρέκα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή εμφάνιση για να πάρουν την νίκη, ενώ σύμφωνα με την Νίκι Έιβερι η καρδιά θα είναι αυτή που θα κρίνει τον νικητή.

Η πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» δήλωσε αρχικά θα πρέπει να «έχουμε την ίδια ένταση και ενέργεια. Πρέπει να παίξουμε με καρδιά. Ξέρεις υπάρχει ένα μότο του ΛεΜπρον Τζέιμς που λέει “no heart, no chance” (=χωρίς καρδιά δεν έχεις τύχη). Αυτό ισχύει για το πέμπτο παιχνίδι».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Έιβερι σχολίασε και την αλλαγή που υπάρχει στην ομάδα στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Εδώ έχουμε τους οπαδούς μαζί μας. Όταν παίζουμε στη Λεωφόρο έχουμε το αίσθημα της ευθύνης, για να πάρουμε τη νίκη. Δεν γίνεται να χάνουμε στην έδρα μας».

Για την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στον «Τάφο» με το Ελληνικό: «Παίξαμε με καρδιά και πάθος μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήμασταν πολύ καλές στην άμυνα, περιορίσαμε αρκετά τα ατού του Ελληνικού. Κι όταν φτιάξαμε λίγο τα ποσοστά μας στην επίθεση, καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα».

Για το ποιος θα έχει την πίεση στο τελευταίο παιχνίδι: «Οι παίκτριες του Ελληνικού έχουν την πίεση πλέον. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, για να μεγαλώσουμε μέσα στη διάρκεια της αναμέτρησης το άγχος που λογικά θα έχουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...