ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναμονή… εντός ορίων

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την απάντηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά όχι για πάντα. Εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Κροάτη.

Αναμονή… εντός ορίων

Οι διαπραγματεύσεις έγιναν, η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι συγκεκριμένη και δόθηκε και ο απαραίτητος χρόνος για την απάντηση του «Σίφο», που αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Γεγονός είναι πως υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά η οποία δεν φαίνεται να αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η διαφαινόμενη παρουσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση, είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Σε κάθε περίπτωση, από την πλευρά του παίκτη έχει εκφραστεί η επιθυμία να παραμείνει στη Λεωφόρο για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά από την πλευρά των «πράσινων» δόθηκε διορία καθώς δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα τον Σίλντεφελντ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και θα τις ενεργοποιήσουν άμεσα, αν και εφόσον καταλήξει αρνητικά η υπόθεση Σίλντενφελντ. Το όλο θέμα δεν θα γίνει σίριαλ σε καμία περίπτωση και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.