ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβεβαιώνει για «Σίφο» ο Μάμιτς

Όλα δείχνουν ότι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα κροατικά δημοσιεύματα ήρθαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Ντινάμο να επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τον Κροάτη.

Επιβεβαιώνει για «Σίφο» ο Μάμιτς

Ο Ζόραν Μάμιτς, μιλώντας σε κροατικά Μέσα, τόνισε ότι ο «Σίφο» θα ενισχύσει την ομάδα και εξήγησε ότι άλλαξε άποψη για τον ποδοσφαιριστή, έπειτα από επικοινωνία που είχε μαζί του…

Σε ερώτηση,  που δέχθηκε για τον Σίλντενφελντ και τον Σπάχιτς απάντησε: «Είναι και οι δύο καλοί, αλλά ο Σίλντενφελντ είναι πιο ρεαλιστική επιλογή. Είπα ό,τι είπα για τον Γκόρντον, αλλά αφότου μίλησα μαζί του πείστηκα ότι θα μας ενισχύσει…».

Ο Κροάτης, λογικά, αποχαιρετά μετά το τέλος της σεζόν τους “πράσινους” για να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του. Ολα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, καθώς φαίνεται πως η πρόταση του “τριφυλλιού” δεν τον καλύπτει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.