ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με βλέμμα στη… μεθεπόμενη σεζόν

Σοφά ποιώντας η διοίκηση έσπευσε να «δέσει» τους πυλώνες της μετά-Διαμαντίδη εποχής.

Με βλέμμα στη... μεθεπόμενη σεζόν

Πιστή στο δόγμα της για «χτίσιμο» σε στέρεες βάσεις η διοίκηση έσπευσε να ανανεώσει πρόωρα τους δύο παίκτες που φαντάζουν ως οι πιθανότεροι ν’ αποτελέσουν τους πυλώνες της μετά-Διαμαντίδη εποχής!

Ο Τζέιμς Γκιστ κι ο Νίκος Παππάς δεν αποτελούσαν υποθέσεις επείγουσας μορφής, τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονταν το επόμενο καλοκαίρι αλλά η ΚΑΕ ως είδος επιβράβευσης έσπευσε να τους κρατήσει στην Καλογρέζα ως το 2018.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν φέτος, αν οι υποθέσεις τους αφήνονταν για το μέλλον, σύντομα θα έφταναν στους μάνατζέρ προτάσεις που ο Παναθηναϊκός θ’ αδυνατούσε ν’ ανταγωνιστεί. Τον Αμερικανό το έχουν καταλάβει κι οι πέτρες πλέον πόσο παικταράς είναι, για τον πρώην άσο του Πανιωνίου υπήρχαν αμφιβολίες αν είναι εις θέση να σταθεί σε τοπ επίπεδο. Σε μέρες που τα γρήγορα πόδια, η έγκαιρη εκτέλεση, το υψηλό iq εξαργυρώνονται με «βαριές» επιταγές ο μόνιμος πρωταθλητής πρέπει να είναι ενθουσιασμένος που ανανέωσε σε χρόνο dt τον καλαθοσφαιριστή που προαλείφεται για νέος του «καπετάνιος».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 144.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δε επίδρασή του Παππά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας όσο πάει κι αυξάνεται. Στο ΟΑΚΑ «κατάπιε» την Ρεάλ, «φόβισε» τον Ολυμπιακό, σάλπισε την αντεπίθεση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Όντας μόλις 24 ετών, ως ελεύθερος του χρόνου θα έβλεπε τους μνηστήρες να «σφάζονται» στα πόδια του. Αξίζουν μπράβο στη διοίκηση που στου δρόμου τα μισά της τρέχουσας σεζόν και με μεγάλο διακύβευμα ακόμα ένα τρόπαιο πρωταθλητή έσπευσε να «δέσει» τον κορμό της μεθεπόμενης περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.