ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εισιτήρια με Ελληνικό

Ανακοίνωση υπήρξε για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού στο κλειστό της Αργυρούπολης, μεταξύ του Ελληνικού και του Παναθηναϊκού.

Τα εισιτήρια με Ελληνικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής και έπειτα από εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αττικής, παρακαλούνται όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (25/4, 14.00) να προσέλθουν ώστε να δηλώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους στον «Τάφο Του Ινδού» μέχρι απόψε το βράδυ (20.00) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία του κλειστού στο 2106447861.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχουν μαζί τους στο κλειστό της Αργυρούπολης την Αστυνομική τους Ταυτότητα ώστε πριν εισέλθουν στο γήπεδο να γίνει η ταυτοποίηση στοιχείων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.