ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα για την ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού

Βαριά ήττα για το τμήμα ράγκμπυ του Παναθηναϊκού, με έντονη όμως για ακόμα μια φορά την παρουσία του κόσμου!

Ήττα για την ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού

Η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 21-8 από τους Attica Springboks R.F.C. στον τελικό της διοργάνωσης υπό την αιγίδα της Greek Rugby Association.

Η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο γήπεδο των Γλυκών Νερών και η στήριξη στο τμήμα ήταν μεγάλη, αλλά δεν αρκούσε για να επικρατήσει η ομάδα μας.

Φτασαμε κοντά στο τράι στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν συγκλονιστική η αντεπίθεσή μας, όμως τελικώς χάσαμε από μία ανώτερη ομάδα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπράβο στο τμήμα για τη μεγάλη προσπάθεια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.