ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη»

Για τα οφέλη της νίκης κόντρα στην Ξάνθη, μίλησε μετά το τέλος του ματς, ο mvp της αναμέτρησης Νίκος Καρέλης.

Καρέλης: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα προηγούμενα ματς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, σήμερα τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για τη διαφορά εικόνας στα δυο ημίχρονα και την προσαρμογή στο νέο σύστημα: «Ήταν λογική η αλλαγή του συστήματος να φέρει νευρικότητα. Τελικά όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν απειληθήκαμε τόσο πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε δυο λάθη αλλά δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη σημασία της νίκης: «Τη χρειαζόμασταν. Μας δίνει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και για το επόμενο ματς».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το σύστημα του Παναθηναϊκού: «Οι οδηγίες μας ήταν να κλείσουμε χώρους στο κέντρο. Πιστεύω τα καταφέραμε και έτσι στην κόντρα επίθεση τελειώσαμε το ματς».

Για τους σκάουτερ που τον παρακολουθούν: «Εμένα με απασχολεί μόνο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα μου και να τη βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται».

Για το μέλλον του: «Όλοι θέλουμε το καλύτερο για το μέλλον μας αλλά αυτό θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά».

Για τον Μπεργκ και αν έχει μάθει από αυτόν: «Ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται στο γήπεδο ο Μπεργκ. Κοιτάζω και μαθαίνω από όλους τους έμπειρους συμπαίκτες μου όπως ο Μπεργκ και ο Πέτριτς».

Για την ψυχολογία των «πράσινων»: «Βοήθησε πολύ αυτή η νίκη αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στο αποψινό ματς. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.