ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Η ηρεμία μας έφερε τη νίκη»

Στην ηρεμία της ομάδας, απέδωσε τη νίκη επί της Ξάνθης, ο Κάρλος Ζέκα που τόνισε πως η απουσία του κόσμου ήταν αυτή που στοίχισε βαθμολογικά στο τριφύλλι στα τελευταία ματς.

Ζέκα: «Η ηρεμία μας έφερε τη νίκη»

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε στο ματς, μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ήμασταν νευρικοί, όμως στο β’ ημίχρονο όλα άλλαξαν. Ηρεμήσαμε, δεν ήμασταν νευρικοί στις κινήσεις μας και αυτό έφερε τη νίκη.

Ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα και δεν είχαμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μας. Αυτή η νίκη μας δίνει το έναυσμα για να πάμε καλά και στα επόμενα παιχνίδια, στα πλέι οφ», δήλωσε αρχικά στη Nova για τη νίκη επί της Ξάνθης ο αρχηγός του τριφυλλιού.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου και αν έλειψε στα προηγούμενα ματς, τόνισε: «Ποτέ δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Μας δίνουν δύναμη και μας βοηθούν να φτάνουμε στη νίκη. Είναι όμορφο που επέστρεψαν και σημαντικό που είχαμε την υποστήριξή τους».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το αν κάνει… πρόβες για τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας, ανέφερε: «Ακόμη δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Δεν έχω κάνει τα χαρτιά μου για το διαβατήριο. Είναι κάτι που θα συζητήσω με τους ανθρώπους του συλλόγου και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.