ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «φώτα» στον Καρέλη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών συλλόγων του εξωτερικού βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, με τελευταία υποψήφια για την απόκτησή του να είναι η Μίλαν.

Τα «φώτα» στον Καρέλη

Την περίπτωση απόκτησης του Νίκου Καρέλη φέρεται να εξετάζουν πολλές ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των Μίλαν, Άγιαξ, Λιλ, Άντερλεχτ, Αταλάντα και Μερσίν βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδής» για να δουν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη και να ελέγξουν ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Τρείς εξ’ αυτών, οι Λιλ, Άντερλεχτ και Αταλάντα παρακολούθησαν στενά τον Καρέλη, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας ένα γκολ και κερδίζοντας το πέναλτι για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Στις υποψήφιες ομάδες, που θέλουν να εντάξουν το νεαρό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους, φαίνεται να έχει προστεθεί και η Μίλαν, καθώς ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής φαίνεται να κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του σκαόυτερ των «ροσονέρι».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν κι άλλες επισκέψεις από σκάουτερ του εξωτερικού και στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Goal, ενδέχεται κατά τη διάρκεια των  πλέι οφ να κατατεθεί και επίσημη πρόταση για τον Κρητικό.

Οι «πράσινοι» ζητούν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Καρέλη, με την πρώην ομάδα του Άμκαρ  να έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.