ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζει ο Σίλντενφελντ

Ίσως και αύριο η τελική απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, για το αν θα μείνει για άλλα τρία χρόνια στο «τριφύλλι». Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Ντάνι Γουίλσον, σύμφωνα με τη «Sport Day».

Αποφασίζει ο Σίλντενφελντ

Ώρα… απόφασης, για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος έχει δύο προτάσεις στα χέρια του. Η μία από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έχει κάνει πρόταση τριετούς διάρκειας και η άλλη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την ομάδα της πατρίδας του να δίνει περισσότερα χρήματα από τους «πράσινους».

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει δώσει διορία στον «Σίφο», μέσω του μάνατζέρ του, Μάριο Κνεζ, αναμένοντας την απάντηση του Κροάτη μέχρι και αύριο. Οι πιθανότητες μοιάζουν να είναι στο 50-50, καθώς το Σάββατο ο αμυντικός των «πράσινων», αποκάλυψε και… επίσημα πως έχει συγκεκριμένη πρόταση από την Ντιναμό, ωστόσο διεμήνυσε πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν περισσότερο, διότι αφενός δεν θέλουν να μετατραπεί σε σίριαλ η υπόθεση, αφετέρου για να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τις λύσεις που έχουν υπόψη τους, ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό του Κροάτη αν και εφόσον αποχωρήσει, άμεσα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει «τσεκάρει» Γουίλσον, δεν αποτελεί προτεραιότητα

Οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον Σκωτσέζο, Ντάνι Γουίλσον, ο οποίος αγωνίζεται στη Χαρτς, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ο Τάκης Φύσσας. Ο 23χρονος αμυντικός ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sport Day», ενώ παράλληλα αναφέρεται στο δημοσίευμα, πως ο αρχηγός της Σκωτσέζικης ομάδας δεν προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Σίλντενφελντ, αν εκείνος αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.