ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνε Θεσσαλονίκη, Γκιστ και Λαουάλ

Με τους Τζέιμς Γκιστ και Γκάνι Λαουάλ, αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός αύριο στο «Nick Galis Hall», με αντίπαλο τον Άρη, σύμφωνα με την «Πράσινη».

 Πάνε Θεσσαλονίκη, Γκιστ και Λαουάλ

Ο Παναθηναϊκός παίζει το πλεονέκτημα έδρας της φετινής περιόδου στην Basket League, στα δύο επόμενα ματς, με Άρη εκτός έδρας και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/5). Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη επί του Ολυμπιακού με επτά πόντους, για να βρεθεί αυτός στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να περάσει από το Αλεξάνδρειο και τον επικίνδυνο Άρη (28/4, 20:45).

Μέσα Γκιστ, Λαουάλ

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Τζέιμς Γκιστ, παρά το γεγονός πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στον δεξιό αντίχειρά, αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας, έχοντας αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί (αν δεν χρειαστεί φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει).

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γνωρίζει καλύτερα απ΄ όλους πόσο σημαντικά είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια του «τριφυλλιού» και θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, στην αποστολή του «εξάστερου», ενδεχομένως να βρεθεί και ο Γκάνι Λαουάλ, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να φαίνεται πως θα δώσει στον Αμερικανονιγηριανό σέντερ, άφεση… αμαρτιών, μετά το αποκλεισμό του από τις αποστολές των παιχνιδιών με την ΤΣΣΚΑ για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και συγκεντρώνεται απόλυτα στα δύο αυτά ματς, τα οποία θα κρίνουν το πλεονέκτημα η μη, της έδρας στους φετινούς τελικούς της Basket League.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.