ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα μέσα Ιουνίου ανακοινώνει ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη

Μέσα στο 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα όσων θα παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Τι λέει το ρεπορτάζ από την Ευελπίδων.

Στα μέσα Ιουνίου ανακοινώνει ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, «τρέχει» προς το τέλος της την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και πλέον, μέσα από τις απολογίες όσων διώκονται ποινικά και τις καταθέσεις των μαρτύρων, αναμένεται να προκύψουν τα ονόματα όσων θα παραπεμφθούν σε δίκη. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως αυτά θα τα μάθουμε στα μέσα Ιουνίου.

Ήδη, ο ανακριτής έχει συγκεντρώσει τις πρώτες απολογίες από όσους διώκονται ποινικά για την υπόθεση. Μάλιστα, σε τρεις δικαστές, το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη,  το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, έχει ήδη επιβληθεί, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, στον εισαγγελέα παραπέμφθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, αμέσως μετά την απολογία του στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.