ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προθεσμία ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την κατηγορίας ως διευθυντής της «εγκληματικής οργάνωσης».

Προθεσμία ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έδωσε το “παρών” στην Ευελπίδων, ζητώντας άδεια από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, να παρευρεθεί μόνο ο δικηγόρος του.  “Δεν θέλω να πλήξω την εικόνα μου”, ήταν η δικαιολογία του Μαρινάκη.  Εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Δημακόπουλος ζήτησε από τον Γιώργο Ανδρέαδη να μην παραστεί σήμερα ο πελάτης του στην Ευελπίδων, επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας λόγω των media που τον περιμένουν στο χώρο των δικαστηρίων, προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του.

Ο εκπρόσωπος του κατηγορούμενου για σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, κάτι το οποίο έγινε από τον Γιώργο Ανδρεάδη. Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, κατ΄ εξαίρεσιν, παρέδωσε στον κ. Δημακόπουλο το κατηγορητήριο. Ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη, για λογαριασμό του πελάτη του, πήρε προθεσμία ως τις αρχές Ιουνίου, οπότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.