ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν… τρελαίνεται γενικώς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ακόμα κι όταν σκοράρει δεν λέει να ξεφύγει από το ράθυμο στυλ του!

Δεν... τρελαίνεται γενικώς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μπορεί να μην πρόσφερε στον Παναθηναϊκό όσα περίμεναν προπονητές/κόσμος αλλά τουλάχιστον ο Κροάτης θ’ αποχωρήσει από την Ελλάδα ενθυμούμενος ξανά το ένστικτο του… σκόρερ.

Ο Κροάτης ποτέ δεν ήταν γκολτζής (με εξαίρεση τα χρόνια στη Χέρενφεν που έπαιζε προωθημένος κι έβαλε σε πέντε σεζόν 32 τέρματα), από το 2010 για έξι σεζόν σε Μπάγερν, Σπόρτιγκ, Θέλτα είχε σκοράρει μόλις μία φορά, στην εκτός έδρας νίκη των Βαυαρών επί της Μπόχουμ (1-5), Δεκέμβρη του 2009. Πέρσι πέτυχε πέντε τέρματα, φέτος απέχει μόλις ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ στο τριφύλλι.

Όσον αφορά τον χαλαρότατο προχθεσινό «πανηγυρισμό» (ούτε χαμόγελο δεν έσκασε) θα λέγαμε ότι ίσως και να οφειλόταν στις διαρροές δυσαρέσκειας των τελευταίων ημερών για το πουλέν του Φραν Τούντορ (που…βγάζει μάτια στην Κροατία), αν δεν μας έρχονταν στο νου τα εννιά προηγούμενα τέρματα του με τον Παναθηναϊκό.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κανένα απ’ αυτά δεν«τρελάθηκε», ούτε καν στο Καραϊσκάκης, όπου απλώς κοίταξε τον πύρινο κόσμο τραβώντας και βάζοντας στις «θήκες», τα… «πιστόλια» του. Στα 33 του δεν «ξεφεύγει» γενικώς, ακόμα κι όταν σκοράρει…

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.